Driving range
Her kommer en viktig melding til alle som benytter driving rangen. Det er ikke lov til å slå baller over nettet i bakkant av rangen. Her ferdes både voksne og barn og det er stor fare for at noen kan bli skadet.

Vi ønsker oss høyere stolper i bakkant av rangen slik at vi kan forebygge dette problemet noe. Dette er relativt kostbart, men vi kikker på løsninger. Så inntil videre håper vi at både medlemmer og gjester respekterer forbudet om å slå baller over nettet.

På forhånd takk....

Range

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man og tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Mandag denne uken skal vi gjødsle greener, tees og forgreens.
Onsdag lufter og dresser vi greener

Det spirer godt på den ny-sådde greenen og denne får også sin første dose gjødsel i løpet av denne uka.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150