Da nærmer det seg..
Etter en fin fin vår begynner vi nå å nærme oss åpning av banen. Før alt er helt klart, kjører vi en liten dugnad førstkommende lørdag.

Vi starter opp med dugnaden klokken 09:00 og holder på til klokken 11:00. Etter dette samles vi i klubbhuset og gjør oss klare for Dugnadsturneringen 2019. Denne starter klokken 12:00 og ønsker du å delta kan du enten melde deg på i Golfbox eller ved påmelding i klubbhuset innen klokken 11:00.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er medlemmer som har deltatt på dugnad som er kvalifisert til å spille Dugnadsturneringen. Så har du ikke deltatt på dugnad, har du sjansen på lørdag.

Dugnadsturneringen er en 9 hulls turnering og banen er åpen for spill etter denne er avsluttet.

Vi minner om at det er tidlig på sesongen og ber alle behandle banen varsom og med omtanke ;-) Husk også at du har betalt medlemskontingenten 2019 før du går ut og spiller.

Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig fin og aktiv golfsesong...

Hull 9

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150