golf

Lukk [X]

Oppdaterte Turneringsbestemmelser
Vi har nå hatt en liten oppdatering og revidering av klubbens turneringsbestemmelser og opplegget for Order of Merit. 

Vi hadde håpt av vi kunne få dette ut tidligere, men dessverre har ting tatt litt lengre tid enn først antatt. Det er mange forskjellige meninger om hvordan turneringer etc. best lar seg gjennomføre, men vi har nå landet på noe som vi tror skal fungere greit for oss i KGK.

Vi lager i år et helt nytt opplegg for Order of Merit, også dette har vært litt «kronglete» å få på plass. Vi tror opplegget som nå presenteres kan både bli litt bedre og ikke minst litt mer spennende enn hva vi har hatt tidligere. Her finner du det nye og reviderte opplegget:

Turneringspestemmelser
Order of Merit

PS:
Onsdag 1. mai avvikles Åpningsturneringen og ut fra det vi kan se i Golfbox er det VELDIG mange som ønsker å spille denne turneringen, noe som er veldig hyggelig...

I og med at denne turneringen også inngår i Order of Merit ønsker vi selvfølgelig at så mange som mulig skal få delta. Siden informasjonen om at denne inngikk i Order of Merit 2019 kom så sent ut, vurderes det å åpne opp turenringen for 72 spillere. Selv om informasjonen som har ligget i Golfbox sier at maks antall er 54, håper vi å få gjennomført Åpningsturneringen på en grei og fin måte.

Hvis det blir 72 spillere i startfeltet vil det nok ta litt ekstra tid å gjennomføre og det er viktig at alle som deltar sørger for å holde flyten i spillet. Det vil være turneringsledelsen som informerer om en eventuell økning av starfeltet.

Lykke til...

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren. 

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong. 

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder. 

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge