Nybegynner trening
Da er tiden inne for å starte opp med egne nybegynner treninger. Dette er et tilbud for alle de som er nye i golfsporten og har behov for litt jevnlig trening.

Vi starter opp allerede førstkommende tirsdag kl. 17:00 og vil kjøre ukentlige treninger på både tirsdager og torsdager. Det vil bli litt forskjellig opplegg på treningene og hvor vi tar i bruk både driving range, puttinggreen, korthullsbane og hovedbanen.

Ut fra hvor mange som møter opp så fordeler vi oss litt på anlegget ut fra hva som passer best. Treningene er hovedsakelig tilrettelagt for de aller nyeste og hvor vi har et stort fokus på det sosiale og hvor man kan treffe andre nybegynnere i klubben.

Golf er ingen enkel idrett og skal man få glede ut av sporten er det viktig at man også til en viss grad mestrer deler av spillet. Treningen er lagt opp til å være enkle og at man lærer det grunnleggende for å klare seg på banen.

Alle treningene er gratis og vi håper at så mange som mulig har lyst til å delta.

Velkommen til første trening tirsdag den 14. mai, oppmøte ved klubbhuset.

trening1

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man og tor 10-20
Tirs - ons. - fre. 10-17
Lør - søn 10-17

Denne uken skal vi gjødsle greener, tees og forgreens.
det spirer godt på den ny-sådde greenen og denne får også sin første dose gjødsel i løpet av denne uka.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150