golf

Lukk [X]

Comback 2020
Kampanjen "Comeback 2020" som gikk frem til 1. mai er nå avsluttet og vi må jo si oss veldig fornøyd med responsen vi fikk på denne.

Totalt er det omlag 240 som har benyttet seg av tilbudet og noe vi er strålende fornøyd med. Av disse er det omlag 60 golfspillere som kommer fra andre golfklubber og da hovedsakelig såkalte "Postkasseklubber". Det er jo bra at vi har klart å hente disse golfspilleren «hjem» til klubben og håper jo de vil fortsette å støtte opp om sin lokale klubb i fremtiden også.

Videre er det om lag 180 personer som er tilbake til golfsporten etter noen års pause og som nå har børstet støv av golfkøllene sine. Dette er jo også fantastisk og veldig gøy for oss her i Kristiansand Golfklubb samt golfmiljøet på Sørlandet.

Til slutt har vi også hatt stor pågang av nye golfspiller som ønsker å ta kurs. Det er allerede avviklet ett kurs og det går nytt kurs førstkommende helg. Selv om det på grunn av koronasituasjonen blir litt mer omfattende å arrangere kurs, har vi på disse to kursene over 60 deltagere til sammen. De aller fleste av disse melder seg også inn som medlem av klubben.

Det vil si at vi totalt sett er blitt om lag 300 flere golfspillere i klubben og noe som rett og slett er fantastisk. Som sikker de fleste har fått med seg merkes også dette godt i starttidbestillingen i Golfbox. I tillegg til den økte medlemsmassen, har nok situasjonen rundt koronaviruset også bidratt til stor pågang på banen. Nå som samfunnet åpner gradvis opp vil nok kanskje presset på banen reduseres noe.

Uansett er vi nå i en situasjon hvor det er mange som ønsker å bruke banen og da er det en del ting vi må være flinke på i tiden fremover.

Tregt spill…
Det er utrolig viktig at vi nå sørger for å holde et godt tempo på banen. Sørg for at flighten spiller effektiv golf og praktiser «Reddy golf», det vil si at vi dropper honnør og den som er klar først slår først.

Husk at du skal være rett bak de foran deg, ikke rett foran de bak deg!

Møt opp til starttiden din!
Vi har dessverre fått en del tilbakemeldinger på at noen ikke møter opp til starttiden sin. Dette vil vi rett og slett ikke ha noe av og må opphøre. Meld deg av i Golfbox om du ikke rekker eller ikke kan bruke starttiden din. Vi vil i tiden fremover ha en del kontroller med tanke på dette slik at vi kan få bukt med problemet.

Spill sammen!
Ikke vær redd for å sette deg opp sammen med andre golfspillere og noen du kanskje ikke kjenner. Dette er bare hyggelig og man blir kjent med både andre medlemmer og gjester av klubben. For nybegynnere oppleves dette kanskje som litt «skummelt», men gjør et forsøk så kanskje du blir positivt overrasket ;-)

Spill hos våre naboklubber
Som medlem i KGK kan vi spille gratis hos både Mandal Golfklubb og Grimstad Golfklubb i perioden 1. mai til 31. august. Dette er et supert tilbud og to veldig gøye baner å spille. 

Vis hensyn
I all hovedsak opplever vi at både medlemmer og gjester oppfører seg eksemplarisk og tar godt vare på hverandre. Er det mye folk på rangen, del på plassene og ikke mer enn en bøtte hvis noen står og venter. Ta vare på banen, legg tilbake oppslått torv og reparer nedsalgsmerker. Klubbens banemannskap er «fredet» og vi slår ikke før det er gitt klarsignal.

Selv om vi hører dette titt og ofte, nevner vi det igjen… Husk at koronaviruset fortsatt er her, så begrens smitterisikoen og ta hensyn til hverandre.

Banestatus

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 32

Drivingrangen blir stengt fra mandag 20:00 til den er ferdig klippet tirsdag morgen.

Tirsdag dresser vi fairway.

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.


Mer baneinfo via denne linken

Været akkurat nå

Temperature: 18.2 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph

Wind angle: NW

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge