golf

Lukk [X]

Kort presentasjon av golfbanene i Agder
Har du prøvd ut golfbanene i Grimstad og Mandal? KGK medlemmer har inkludert greenfee på disse 2 banene i perioden 1. mai til og med 31. august. Og i tillegg har vi en greenfee avtale med Bjåvann golfklubb

Grimstad golfbane https://www.grimstadgolfklubb.no/

Grimstad golfbane er en 9 hullsbane med fin variasjon i utformingen av hullene. Fra utslag på relativt brede fairways til mer skogsbanepreg med kuperte utfordrende greener. Det er en fin bane for alle golfere uavhengig av handicap men den kan anbefales som en fin bane for relativt nye golfere. De har kanskje sørlandets fineste driving range med mulighet for å kunne drive svært langt. 

Mandal golfbane http://www.mandalgk.no/

Norges sørligste golfbane, er en 9 hullsbane som av mange blir sammenliknet med KGK. Banen ligger langs vannet og kan regnes som en skogsbane. Viktigheten av å treffe midt i fairways lønner seg på denne banen siden det er en del kupert terreng og noen blinde innspill på green.  

Bjåvann golfbane https://bjaavanngk.no/

Er en 18 hullsbane som er designet av en av golfens internasjonale stjerner innen banedesign (Robert Trent Jones II). Det er en naturskjønn bane (The Norwegian Beauty) som ligger ute ved Ålefjær. Banen har relativ brede fairways men den krever absolutt presisjon for å gjøre en god score. Her får en brukt de fleste køllene i bagen og det kan være en fordel å ha driveren klar for utslag på noen av hullene. Det kommer selvsagt an på hvilket utslag en velger å slå ut fra. KGK har en greenfee avtale (redusert greenfee) med Bjåvann og for de aller ivrigste er det mulighet for å kjøpe årsgreenfee. Det finnes også fine treningsfasliteter der med blant annet driving range hvor en kan drive ganske langt før en går ut av rangen. 

Arendal & omegn golfbane https://arendalgk.no/

Er en naturskjønn 18 hullsbane med mange varierte utfordringer. Ligger like ved Nes verk og er en bane som på mange måter kan sammenliknes med Bjåvann. Mange av hullene kan det være greit å bruke driver på men absolutt ingen forutsetning. Her finnes det også en play and pay bane (korthullsbane).

Utsikten (Kvinesdal) golfbane https://utsiktengolf.no/

Er en 18 hullsbane som tidligere ble regnet som en av Norges vakreste. Banen er en skogsbane med stor variasjon av utfordringer. Her kan en også med fordel bruke driver på en del av utslagene. På hull 3 kan en se utover Kvinesdal på godværsdager. Hvis en ønsker å kombinere en golfrunde med en overnatting så er det mulighet for det på Utsikten hotell. De har ofte pakkeløsninger som inneholder opphold med greenfee til en grei penge. NM lag 1 divisjon for herrer ble arrangert der i 2019.

Vi er heldige som har så mange fine baner i Agder og det er ikke lange kjøreturen til noen av dem. Alle klubbene har tilgjengelig baneguide og noen har dronefilmer som viser banene i sin helhet på sine hjemmesider. Vi anbefaler alle golfere i KGK til å benytte seg av banene og iallefall de som vi har inngått en klubbavtale med. Det meldes om fine forhold fra medlemmer som har allerede har vært å spilt på banene.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge