Her kommer to viktige saker
Det har vært en helt fantastisk start på sesongen og det er utrolig mange som ønsker å benytte anlegget. Dette medfører et par utfordringer i forhold til parkering og starttidbestilling i Golfbox.

Parkering
På de mest hektiske tidene ser vi at parkeringsplassen er altfor full og mange parkerer utenfor oppmerkede plasser. Vi har nå vært i kontakt med naboen over gata, MHWirth og vi har fått lov til å benytte parkerinsplassen som ligger nærmest golfklubben. Du kan se HER hvor denne ligger. Selv om det blir litt ekstra å gå, håper vi at medlemmer og gjester parkerer her når det er fullt på vår egen parkeringsplass. Dette er viktig og spesielt hvis det skulle være behov for utrykkninskjøretøyer å komme inn på anlegget. I tillegg skjer det fort skader hvis man parkerer utover de oppmerkede plassene.

Du kan parkere hos MHWirth alle ukedager etter kl. 15:00 og hele dagen i helgene.

Vi er også igang med å planlegge en utvidelse av vårt eget parkeringsareal, men det er nok ikke helt tidspunkte å gjøre dette nå.

Bestilling av startider i Golfbox
Vi får fortsatt en del tilbakemeldinger på at mange ikke møter opp til starttidene sine. Med så mange som ønsker å benytte banen er dette veldig ugreit. Har du starttid og ikke får mulighet til å møte opp, MÅ du avbestille denne. Det vil i tiden fremmover bli tatt en del kontroller på dette og håper at vi slipper problemer med dette fremmover.

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Drivingrangen blir stengt fra mandag 20:00 til den er ferdig klippet tirsdag morgen.

Tirsdag dresser vi fairway.

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 10.2 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph