Dagsturneringer
De tre neste ukene kjører vi en ny form for turneringer her på Kristiansand Golfklubb. På både onsdager og torsdager vil det bli såkalte VSOP (valgfri spilletid og partner) turneringer. Dette er en veldig populær spillform i mange klubber og vi håper at det også skal bli bra her hos oss.

Turneringene som nå settes opp er følgende:

• 08. juli Felles Gubbe og Damedag
  • 09. juli Seniordag
  • 15. juli Felles Gubbe og Damedag
  • 16. juli Seniordag
  • 22. juli Felles Gubbe og Damedag
  • 23. juli Seniordag

Siste uken i juli kjøres det Shotgun for både Gubben/Damedag og Seniordag. Da blir det premieutdeling etter turneringen.

PS! Husk at alle som er fylt 50 år eller fyller i år kan delta på Seniordagen på torsdager

Dagsturnering
I motsetning til hva vi er vant til er Dagsturneringer slik at selv kan velge når på dagen du vil spille, og med hvem du vil spille. Ønsker du å delta på Gubben/Damedagen må du ha spilt runden i løpet av onsdagen og for Senior i løpet av torsdagen. Du booker bare tid i Golfbox når det passer deg, men du må spille sammen med en Markør som kan godkjenne scoren din. Det trenger ikke være en som deltar i turneringen, men du må gi beskjed til vedkommende at du «bruker» han/henne som Markør. Er det flere i fighten som spiller, blir man bare enige om hvem som er Markør for hverandre.

Slik går du frem
Logg deg inn i Golfbox for å booke starttid. Dere kan gjerne avtale med venner og kjent for å booke. Dette kan gjøres opp til 7 dager før turneringen og er du tidlig ute vil det være ganske greit å få den tiden du ønsker.

Booke starttid og påmelding til turneringen
Når du har fått booket starttid går du igjen inn i Golfbox og melder deg på turneringen på vanlig måte. Viktig at du både har booket starttid og meldt deg på turneringen i Golfbox. Du velger du også om du ønsker å spille fra utslag 43 eller 50

Betaling
For å lette arbeidet med å avstemme turneringsoppgjøret er det greit at du betaler SAMME dag som du spiller. Dette kan du gjøre ved å Vippse (til 19822 – Dagsturnering), betale i ProShop, bruke terminalene i turneringskontoret. Betaler du på terminalene skriver du navnet ditt på kvitteringen og legger den postkassen som henger ved inngangen til ProShop. Spiller du på dagtid når kafé og ProShop er åpent, er det bare å komme innom der så hjelper vi til. Du må ha betalt før runden starter og prisen er som vanlig kr. 100,-.

Spillform og gjennomføring
I alle dagsturneringer spiller vi slaggolf (Maximum score). Det vil si at vi plukker ballen når vi har slått 5 slag over hullets par. Alle golfregler er som vanlig og eventuelle ting som dukker opp tar du med Markøren din. Det spilles med en køllelengdes ballplassering i fairway eller kortere

Når du er ferdig
Når du/dere er ferdig spilt må dere gjennomgå og kontrollere scoren sammen med Markør. Begge signerer scorekortet som legges i postkassen på utsiden av ProShop.

Order of Merit / Trekkepremier
For å gjøre disse turneringen enda mer spennende er det i tillegg til vanlige premier satt opp en egen sammenlagt konkurranse i juli. Det blir en OOM for Gubben/Damedagen og en for Seniordagen. Poengsystemet er relativt enkelt, de 2 beste rundene av 4 dagsturneringer i juli teller med i Order of Merit. Blir det lik plassering, rangeres resultatlisten etter HCP. Order of Merit gjelder kun for medlemmer av KGK.

Les også mer om dette på Golfbox

Følgende turneringer inngår i OOM hvor de to beste rundene blir tellende. Det vil si at du ikke trenger å spille alle fire turneringene for å delta i Order of Merit

• Gubbe/dame: 8. juli, 15. juli, 22. juli og 29. juli
  • Seniordag: 9 juli 16. juli, 23. juli og 30. juli

Det vil si at jo flere av turneringen man er med i, desto større sjanse for å vinne.

Premier for Order of Merit er som følger:

Gubben/Damedag

• plass Gavekort i ProShop eller Pieder Ro på kr. 1.000,-
  • plass Gavekort ProShop kr. 500,-
  • plass Gavekort ProShop kr. 250,-

Beste bruttoscore gjennom turneringen på en runde, premieres med gavekort i Proshop kr 400,-

Seniordag

• plass Gavekort i ProShop eller Pieder Ro på kr. 1.000,-
  • plass Gavekort ProShop kr. 500,-
  • plass Gavekort ProShop kr. 250,-

Beste bruttoscore gjennomturneringen på en runde gavekort i Proshop kr 400,-

Trekkepremier (trekkes ut blant alle som har deltatt i én eller flere av dagsturneringene)

• 2 stk. gavekort Bakgården verdi kr. 300,- per stk.
  • 2 stk. gavekort Pieder Ro verdi kr. 300,- per stk.
  • 2 stk. gavekort Color Line
  • 5 stk. gavekort Saigon Nam Nam verdi kr. 100,- per stk.
  • 1 stk klubbgenser med logo (nytt klubbtøy som kommer i løpet av sommeren)

PS! Husk raskt spill…. Målet er at vi bruker rundt 2 timer på 9 hull.

Lykke til alle sammen

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Drivingrangen blir stengt fra mandag 20:00 til den er ferdig klippet tirsdag morgen.

Tirsdag dresser vi fairway.

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 28.5 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph