golf

Lukk [X]

Avholdt Årsmøte
På grunn av forholdene rundt Corona har klubbens årsmøte blitt utsatt, men torsdag 27. august fikk vi avviklet dette. Det var om lag 40 personer som møtte opp og som vanlig ble det avholdt et lite infomøte i forkant av selve Årsmøtet.

I forkant av Årsmøtet ble det godt informert om bestemmelser og retningslinjer rundt Corona-situasjonen. Møtet ble avholdt på en trygg og god måte slik at smittefaren skulle være på et minimum.

På infomøtet ble det tatt en gjennomgang av de forskjellige planene vi har for tiden fremover. På vegne av Banemannskapet hold Kenneth Mayer en fin presentasjon med mye god informasjon om planer på selve banen. De siste årene har det vært en veldig god utvikling på banen og mye tyder på at dette vil fortsette i årene som kommer.

Det arbeides også med en del forbedringer på driving rangen, men her kommer vi tilbake med litt mer utfyllende informasjon når vi har fått «landet» dette noe mer enn hva det er i dag.

Det siste som ble informert om før Årsmøtet var bygging av nytt driftsbygg og innendørs golfsenter. Dette har det jo vært informert om på to tidligere årsmøter og det er ikke mye nytt i forhold til tidligere. Om det skal nevnes noe, må det være at på grunn av grunnforhold er det besluttet å flytte plasseringen fra nede hvor det lagres sand til der hvor teltet i dag står.

Bygging av nytt driftsbygg har det vært snakket om i mange år, men i år ble denne saken løftet opp som eget forslag på selve Årsmøtet. Forslaget om bygging ble enstemmig vedtatt og vi vil nå ta fatt på prosessen med bygging av bygget. Foreløpig er planen å få gjort en del rundt dette i løpet av vinteren og våren neste år. Mer informasjon om dette vil komme utover høst og vinter.

Utmerkelser
I år ble det også gjort noen utdelinger av forskjellige utmerkelser:

Hedersmerke
For andre gang deler Kristiansand Golfklubb ut et Hedersmerke. Denne gangen var Kees Verkerk som fikk dette. Han har i en årrekke hatt et stort engasjement for barn og unge i idretten. Det var også han som startet opp det såkalte «Kees Verkerk Juniorfond» som samler inn midler til unge og lovende golfspillere. Vi gratulerer Kees Verkerk med Hedersmerke og takker for et mangeårig engasjement. Utmerkelsen ble tildelt under årets Kees Verkerk turnering.

Utdeling fra «Kees Verkerk Juniorfond»
I samarbeid med Kees Verkerk og klubbens styre ble det i år besluttet å gi en liten utmerkelse til noen av klubbens juniorer. I 2014 ble det etablert en ny Junioravdeling bestående av en del foreldre til barn som ønsket å spille golf. Gjennom de siste årene er det gjort en formidabel innsats og Kristiansand Golfklubb er igjen blitt en «snakkis» i Norge. Klubbens Junioravdeling er i dag temmelig stor med om lag 70 – 100 aktive juniorspillere. Både foreldre og unge gjør en fantastisk innsats og vi skulle gjerne gitt en utmerkelse til de alle. I denne omgang falt valget ned på følgende utøvere:

  • Benjamin S. Pettersen
  • Kristian Markussen
  • Thomas Markussen
  • Ruben Haraldsen
  • Leon Benham
  • Sebastian Seglem

Alle fikk et gavekort i ProShop på kr. 2.500,- og et diplom. Vi gratulerer så mye og ønsker dere alle lykke til videre med golfkarrieren.

Jr

To nye Æresmedlemmer
Det er med stor glede vi i år kan hedre to av klubbens medlemmer ved å tildele de Æresmedlemskap i Kristiansand Golfklubb. Begge har et stort engasjement og ikke minst et stort hjerte for klubben.

Begge har vært med i forskjellige utvalg og verv gjennom en årrekke samt at begge har sittet som Styreleder av klubben i flere perioder.

Kristiansand Golfklubb er utrolig glad og ikke minst stolt over at vi har medlemmer med et så stort og langvarig engasjement for klubben. Da er det selvfølgelig med stor glede at vi også kan hedre disse som Æresmedlemmer av Kristiansand Golfklubb:

Sten Pedersen
Ble medlem i Kristiansand Golfklubb tilbake i 1982, allerede i 1983 ble han engasjert som medlem i klubbens Turneringskomité. Han var med i forskjellige sportslige utvalg frem til han flyttet til Oslo og begynte å jobbe i Norges Golfforbund. Etter 7 år i NGF og Oslo flyttet han tilbake til Kristiansand og i 2003 gikk han inn i klubbens styre for første gang. Frem til i dag har han sittet hele 12 perioder i klubbens styret hvorav 5 av disse som nestleder og 4 som leder. I de årene han ikke har vært en del av klubbens styre, har han vært leder av klubben Kontrollkomité.

Foruten et stort engasjement gjennom forskjellige utvalg, komiteer og styret, har Sten også et stort engasjement for selve sporten. Som ungdom var han en meget habil golfspiller og representerte klubben i flere nasjonale turneringer. Han er fortsatt en meget god golfspiller og sees titt og ofte på banen. Sten er også opptatt av at klubben driftes på en god og ryddig måte slik at både medlemmer og gjester skal ha en god opplevelse på både banen og i klubbhuset.

Vi ønsker å takke Sten for en flott innsats i mange år og håper at vi også i årene som kommer kan få nytte av kunnskap og erfaring som han innehar.

Gratulerer som Æresmedlem av Kristiansand Golfklubb

Jan Gustav Mikkelsen
Jan begynte å spille golf i KGK sesongen 1983 og er fortsatt en ivrig golfspiller i en alder av 86 år. Han har alltid vært en person med mange ideer og initiativ. Han kom tidlig inn i styret i klubben og har vært leder av klubben i 6 år, første gang fra 1986.

Han har alltid vært opptatt av at bane og øvrige fasiliteter skal være best mulig for medlemmene samtidig som en ikke skal bruke penger som ikke er tjent. I perioden der Jan var leder, ledet han utbygging av klubbhuset. Han var også leder av sponsorutvalg og satte sponsing på kartet med meget gode resultater til glede for klubben i denne perioden.

Han har alltid vært opptatt av barn og unge, i hans periode som leder ble det satt ekstra fokus på denne gruppen av han, noe som resulterte i en stor junior/elitegruppe. Dette resulterte igjen til mange landslagspillere fra Kristiansand og mange norgesmesterskap vunnet av spillere fra KGK i denne perioden.

For Kristiansand Golfklubb er det stort å kunne takke Jan for innsatsen over mange år med denne utnevnelsen, takk skal du ha.

Gratulerer som Æresmedlem av Kristiansand Golfklubb

 

Begge våre nye Æresmedlemmer ble også hedret med bolster og et bilde malt av Per Ove Sødal.

Æresmjpg

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge