Simulatorene stenges
På grunn av situasjonen rundt økt smitte i Norge, har klubben nå besluttet å stenge for bruk av simulatorene. Vi ønsker å være med på «dugnaden» om å begrense smitten så mye som mulig.

Det er nytt styremøte den 19. november og da tas den ny vurdering av situasjonen. Vi er nok alle temmelig trøtt og lei av hele Covid-19, men nå er det viktig at vi alle er med på jobben om å begrense smitten.

Foruten driving range og simulatorene er resten av anlegget åpent. Følg med under «Banestatus» for info om hovedbanen og korthullsbanen.

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg