golf

Lukk [X]

Covid-19 - Oppdatering 1. mars 2021
Etter at smittet fortsetter å øker i Kristiansand har vi nå valgt å stenge simulatorene helt for bruk. Vi holder disse stengt frem til og med 15. mars og tar en ny vurdering da. Har du lyst til å spille golf kan korthullsbanen benyttes.

Covid-19 - Oppdatering 24. februar 2021
Igjen er det blitt strengere smittevernregler i Kristiansand og vi må iverksette noen tiltak her hos oss også.

Fra og med torsdag 25. februar er det kun mulig å være én person per simulator. Det vil med andre ord si maks 2 personer i bygget samtidig og det er viktig at man holde to meters avstand.

Alle som ønsker å benytte simulatoren må som vanlig bestille time via bookingsystemet. Om man ønsker protimer så vil dette også være mulig og man kontakter da Marius R. Andersen for dette.

Disse restriksjonene vil vare i første omgang frem til og med 4. mars. Vi vil komme med ny oppdatering før dette og om det skulle komme endringer.

Covid-19 - Oppdatering 22. januar
Da har vi åpnet opp spill på simulatorene igjen og vi fortsetter med samme regelverk som tidliger. Viktig at vi fortsatt tar hensyn og holder god avstand

Oppdatering: 22. januar 2021
Som nevt over, simulatorene er åpnet igjen. Husk at det er maks i bygget samtidig og sørg for å følge anbefalingene om å holde avstand. Fortsatt VELDIG viktig at dere alle registrerer dere med navn og telefonnummer inne i greenfeeboden på høyre side av bygget. Håper alle bidrar så godt de kan om å gjøre dette trygt og godt.... God helg!

Oppdatering: 18. januar 2021
Da har regjeringen besluttet å forlenge tiltakene som kom tidligere i januar og vi ønsker å følger de anbefalinger som ligger. Det er nå åpnet opp for organisert trening for barn og unge under 20 år og Junioravdelingen starter opp igjen ganske snart. For voksne er fortsatt anbefalingen at det ikke skal være organisert trening og derfor holder vi fortsatt simulatorene stengt. Norges Golfforbund anbefaler fortsatt å holde simulatoren stengt, men vil komme med en ny oppdatering i løpet av en dag eller to. Vi avventer oppdatering fra NGFog vil i  første omgang holder vi stengt frem til 25. januar, men tar selvfølgelig en løpende vurdering om det skal åpnes eller ikke. Ny oppdatering vil bli lagt ut så snart vi vet noe mer.

*****

Oppdatering: 03. januar 2021
Regjeringen har igjen kommet med nye anbefalinger i forbindelse med situasjonen rundt Covid-19. For oss betyr dette at vi igjen må stenge simulatorene for spill og trening. Det vil den 18. januar bli tatt en ny vurdering av forholdene og vi håper at vi da kan åpne opp simulatorene igjen.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge