Oppdatering mars 2021
Som mange sikkert har fått med seg så skjer det mye på klubben for tiden. Det er mange prosjekter på gang og det er høy aktivitet på flere plasser. Her kommer en liten oppdatering på stausen nå per mars.

Hovedbane
Vi skulle gjerne sagt noe mer rundt åpning enn at vi må vente på bedre vær. Det er fortsatt tele i bakken og vi er avhengige av 6-7 grader i jorda for å få noe vekst i gresset. Vi vil ut med litt gjødsel og få klippet en gang før åpning. Når det er sagt kan det plutselig gå veldig fort og vi skal jobbe på så åpning av banen skjer så fort som forsvarlig mulig.

Det er noe skader på greener etter lengre tid under is og en periode med bar mark og kulde etter det. Men det er ikke snakk om store skader som vi kan se nå og vi satser på at det meste rettes kjapt opp med gjødsel, sand og en klipp eller to.

Utslagene på hull 7 som ble planert og forstørret i 2020, samt nytt utslag hull 4, trenger litt mer tid enn resten av utslagene før de tas i bruk denne sesongen.
Nytt utslag på hull 9 får vekstmasse (sand/jord) og frø så fort det lar seg gjøre.

Vi har ikke tatt fryktelig mye trær på banen denne vinteren, da mye av tiden gikk på trefelling på range og til nytt bygg. Noe er selvsagt tatt, men ikke noe som får stor innvirkning på spillet.

Korthullsbane
Vi har fylt igjen og planert ut bunker på hull 4 og det samme med dalen før hull 3. Bunker hull 4 var for dyp og for vanskelig plassert, spesielt for det korte utslaget. Dalen foran hull 3 ble en samlingsplass for både vann og baller, noe som er en dårlig kombinasjon.
Ellers er det mye spill her på våren og gresset får en del juling og trenger trolig litt ekstra stell når temperaturen stiger over 10 grader.

Driving range
Her er de store områdene ferdig grovplanert og neste steg er vekstmasse (jord/sand) og frø. Vi sår hele området så fort temperaturen er høy nok og krysser fingrene for rask etablering av gress. Det er vanskelig å anslå når det blir full åpning av rangen, men vi håper på tidlig i juni. Frem til det henger vi nett 10 meter fra utslagsmatter som medlemmer av klubben kan bruke til å slå i. Vi skjønner at dette ikke er ideelt, men når rangen er klar vil vi ha et helt annet produkt enn tidligere.

Nytt driftsbygg
Vi er godt i rute med det nye bygget og tomta er nå ferdig opparbeidet og alt ser veldig bra ut. Roar Olsen som har jobben med å opparbeide tomten har gjort en kjempejobb for oss, tommel opp for det.... I løpet av de neste ukene skal fundamenter og en bakvegg støpes før stålkonstruksjonen kommer i slutten av mars. Vi regner med at det går relativt kjapt å få satt opp bygget og da må vi også påregne litt trafikk inn på området i form av store kjøretøy med diverse deler. Vi vil fortløpende komme med oppdateringer rundt byggingen slik at alle medlemmer kan følge fremgangen.

Parkeringsplass og fiber
I høst startet vi på en liten oppgradering av parkeringsplassen, vi fikk ned en del trær samt at vi ryddet rundt kantene. Vi hadde egentlig lyst til å gjøre en større utvidelse av parkeringsplassen enn det vi gjør nå, men med så mye som skjer nå vil vi nok måtte vente med dette. Uansett blir det nok en del bedre allerede nå. I forbindelse med arbeidet på parkeringsplassen legger vi også fiber inn til klubbhuset. Dette blir bra og det skal være greit å kunne tilby noe annet enn mobilt bredbånd.

tomt

tomt1

Hovedbane Golfbox
Range Stengt
Simulator Stengt

Hovedbanen er åpen for spill. Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 6.9 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera