Innkalling til Årsmøte 2021
Kristiansand Golfklubb vil med dette innkalle til Årsmøtet 2021 den 22. april klokken 19:30. Vi er fortsatt usikre på om vi kan kjøre dette som et ordinært årsmøte eller om det må tas digitalt.

Sakspapirer til årsmøtet finner du her: Årsmelding 2020

Sesongen 2020 var utvilsomt et meget spesielt år for alle med tanke på situasjonen vi har hatt med Covid-19. Som mange sikkert har fått med seg har golfsporten klart seg veldig bra og det har også vi i Kristiansand Golfklubb. Som dere kan lese ut av Årsmeldingen ble 2020 et godt år for klubben og det er veldig hyggelig å kunne presentere gode tall på både økonomi og medlemsutvikling.

Som tidligere beskrevet har vi flere spennende prosjekter på gang og ser frem til nok en innholdsrik sesong her på Kristiansand Golfklubb. Vi tar med oss noen av erfaringene fra 2020 og vil gjøre vårt beste til at vi kan få en super 2021-sesong.

Viktig!
Som nevnt håper vi på å kunne gjennomføre et tradisjonelt årsmøte med fysisk oppmøte. Om dette er mulig vil vi ta en vurdering på om vi kan avvikle dette på klubbhuset eller om vi må finne en mer egnet plass i forhold til Covid-19. Dette kommer vi tilbake til om lag en uke før selve avviklingen.

Det er viktig for oss å ha litt oversikt over hvem som har tenkt seg på årsmøtet og vi har nå lagt inn et arrangement i Golfbox hvor alle MÅ melde seg på. Om møtet blir digitalt er det kun påmelde i Golfbox som vil få tilsendt linken til møtet.

Om du har tenkt deg på årsmøtet er det også veldig greit om du melder deg på så snart som mulig og helst senest én uke før (15. april). Du kan melde deg på ved å bruke linken under.

Påmelding Golfbox

Hel til slutt vil vi komme med litt informasjon fra klubben Valgkomité og hvor de ønsker innspill / forslag på kandidater til klubbens styre i 2021.

«Valgkomiteens forslag består av Styreleder, Nestleder og 4 Styremedlemmer. Dette er en styresammensetning som er i henhold til KGKs lov som krever 3-5 Styremedlemmer.

Valgkomiteen er åpen for å innstille et 5. Styremedlem dersom den rette kandidaten i aldersgruppen cirka 20-40 år melder seg. Kandidaten bes melde seg til Valgkomiteen senest en uke før årsmøtet.

Vennlig hilsen Mikael Pedersen – Leder Valgkomiteen»

Har du innspill eller forslag til klubbens Valgkomité kan du kontakte lederen av utvalget, Mikael Pedersen på telefon 990 9066

Vel møtt til Årsmøtet 2021!

Hovedbane Golfbox
Range Stengt
Simulator Stengt

Hovedbanen er åpen for spill. Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 6.9 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera