Fellestreninger
Som tidligere år vil det også for denne sesongen bli arrangert diverse fellestreninger her på klubben. Det legges opp til treninger med 8 personer i hver gruppe og med et intervall på 14 dager.

Det er klubben HeadPro, Marius Andersen som har disse og klikker du deg inn på linken under finner du en oversikt på når treningene går og hva som er ledig.

Fellestreninger

Marius har de siste årene også bistått Grimstad Golfklubb med protjenester én dag per uke. Men med tanke på at vi nå er blitt en del flere medlemmer her i klubben som ønsker å benytte seg av protjenester, er aktiviteten i Grimstad redusert og han vil nå være der hver 14. dag.

I tillegg til fellestreninger tilbyr selvfølgelig Marius både individuelle pro timer, banespill, kølle reparasjon og ikke minst Custom Fitting av utstyr. Under menypunktet «Proens side» på klubbens nettsider finner du mer informasjon om hva som tilbys av klubbens HeadPro.

Kontaktinformasjon Marius

M: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hovedbane Golfbox
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Baneinfo uke 18

Det er bløtt på banen, ta hensyn.

Stengt for golfbil.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill og at det ikke er tillat med spill ved frost/rim.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 9.6 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost sg