golf

Lukk [X]

Fellestreninger
Som tidligere år vil det også for denne sesongen bli arrangert diverse fellestreninger her på klubben. Det legges opp til treninger med 8 personer i hver gruppe og med et intervall på 14 dager.

Det er klubben HeadPro, Marius Andersen som har disse og klikker du deg inn på linken under finner du en oversikt på når treningene går og hva som er ledig.

Fellestreninger

Marius har de siste årene også bistått Grimstad Golfklubb med protjenester én dag per uke. Men med tanke på at vi nå er blitt en del flere medlemmer her i klubben som ønsker å benytte seg av protjenester, er aktiviteten i Grimstad redusert og han vil nå være der hver 14. dag.

I tillegg til fellestreninger tilbyr selvfølgelig Marius både individuelle pro timer, banespill, kølle reparasjon og ikke minst Custom Fitting av utstyr. Under menypunktet «Proens side» på klubbens nettsider finner du mer informasjon om hva som tilbys av klubbens HeadPro.

Kontaktinformasjon Marius

M: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: 481 23128

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge