golf

Lukk [X]

Årsmøtet 2021
Selv om det ble en liten forsinkelse på grunn av Covid-19 klarte vi nå å få gjennomført klubbens Årsmøte. Det var påmelding via Golfbox og totalt var rundt 25 personer som hadde meldt sin ankomst.

I år som tidligere år ble kjørt et lite informasjonsmøte før selve Årsmøtet. Her ble det gitt litt info og status om de pågående prosjektene vi har på klubben. Kort oppsummert kan vi si at prosjektene er stort sett i rute og vil bli ferdigstilt etter planen. Selv om veldig mye ser litt "uferdig" ut akkurat nå har vi stor tro på at dette blir veldig bra. Det meste av arbeidet på driving rangen vil avsluttes om to til tre uker og da må vi bare vente på at det nye gresset for satt seg før vi kan åpne.

Arbeidet med det nye driftsbygget er i full gang og det vil de neste ukene bli høy aktivitet rundt dette. I forbindelse med byggingen er vi nødt til å stenge anlegget den 10. og 11. mai (se egen artikkel). Planen er at bygget skal stå ferdig til innredning i løpet av de første ukene i juni.

Tilbake til årsmøtet...
Etter avsluttet informasjonsmøte startet selve årsmøtet og klubbens leder, Dag B. Danielsen tok oss gjennom Årsmelding, regnskaper, budsjettene og valg av nytt styre m.m. For en full og kortfattet oversikt henvises til klubbens Årsmeldig 2020 og Årsmøteprotokoll.

Det rettes et takk for innsatsen til de styremedlemmene som nå går ut av styret samtidig som vi ønsker nye velkommen inn i styret. Det rettes også en stor takk til alle som har bidratt gjennom en hektisk 2020 sesong samt ansatte i klubben som har gjort en super innsats.

 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge