Motor Forum Open
Årets første 2-dagers turnering ble gjennomført denne helgen og flere vartet opp med solid og godt golfspill.

Turneringen startet lørdag med 9 hull og fortsatte på søndag med 18 hull. Etter lørdagen var det cut og ca. 66% av spillerne gikk videre til søndagen. Du kan klikke på linken under for å se resultatene etter helgas turnering:

Leaderboard – Golfbox

Det var Motor Forum Kristiansand som var sponsor av turneringen og som tidligere år stilte de også opp med noen flotte premier. Vi takker Motor Forum for engasjementet og premiene som gikk til noen heldige vinnere.

Motor Forum hadde stilt ut noen biler her på klubben under turneringen og ønsker du å ta en titt på flere av bilene fra Motor Forum kan du klikke deg inn her:
Motor Forum Kristiansand

Motorforum

Hovedbane Golfbox
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Uke 25

Greener/forgreens luftes og dresses mandag.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 20 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost sg