golf

Lukk [X]

Arbeider på anlegget
Som vi har skrevet om tidligere, så skjer det en del arbeider på anlegget og vi kommer her med litt informasjon rundt fremdriftene på disse.

Nytt driftsbygg
Her har det skjedd mye i det siste og det vil i ukene fremover også skje masse nytt. De siste to ukene har alt av stål kommet på plass, hulldekket til andre etasje er lagt og taket er kommet på plass. Om kort tid begynner de på arbeidet med å sette vegger, dører og porter på plass. Vi regner med at grovarbeidet med resingen av bygget vil være ferdig i løpet av de neste ukene og vi kan da starte opp arbeid inne i bygget. Det nye utslaget på hull 1 vil også bli klargjort ganske snart slik at vi kan få sådd dette. Vi minner om at det fortsatt foregår arbeid med store maskiner rundt bygget og at det da er greit at man holder avstand.

Driving range
På grunn av mye regn den siste tiden er det ikke så mye det har vært mulig å få gjort der de siste ukene. Det er først denne uken det har vært mulig å kjøre med maskiner på området og vi har vært i full gang med å frakte ut jord til både utslaget på hull 9 og i bakkant av rangen. Nå jobbes det med å planere dette slik at vi kan få sådd så raskt som mulig. Det skal også graves en ny drenering som går fra venstre side på rangen og helt over til bekken ved hull 9. Når vi holder på med gravearbeider blir det jo seende litt stygt ut, men vi gjør vårt beste til at dette skal påvirke spill på banen i minst mulig grad.

De nye stolpene er på plass og nytt nett er bestilt. Vi krysser fingrene for litt fint vær fremover slik at det skal være mulig å få litt fortgang i arbeidet og at de nysådde områdene får god vekst.

Vi håper på forståelse for at det ser ut som det gjør, men vi regner med at det skal bli veldig fint når vi er ferdig….

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge