golf

Lukk [X]

Kvalitet siden 1928.
Slakter Frivold har vært et kvalitetsbegrep i Kristiansand siden Kristian Frivold etablerte bedriften i 1928. Slakter Frivold har i over 90 år stått for rikholdig utvalg, personlig service og kvalitetskjøtt laget av norske råvarer – kvaliteter som skal stå sterkt også i fremtidige generasjoner.

I tillegg til egne utsalg på Søm og Lund i Kristiansand, leverer de også varer til andre. Derfor er Slakter Frivolds pølser å få kjøpt hos flere utsalg rundt omkring i Kristiansand. I dag er Slakter Frivold Kristiansands eneste gjenværende slakterbutikk.

Ole Kristian og Thomas Frivold som i dag driver tradisjonene videre er også golfspillere og medlemmer av Kristiansand Golfklubb. De er spesielt aktive på golfsimulatorene gjennom vinteren og har fast spilletid hver uke hvor de spiller sammen med venner.

Slakter Frivold AS er en god samarbeidspartner med klubben og leverer selvfølgelig også pølser til oss. Pølser er et enkelt og godt alternativ for salg i kafeen og gjennom sesongen går det nok med et par hundre kilo av disse. I tillegg til pølser leverer Frivold mye annet godt og vi vil i tiden fremover tilby noe av dette også.

Vi takker Slakter Frivold AS for sitt engasjement her i klubben og ikke minst den glimrende servicen de yter mot klubben.

E Frivold

slakter frivold

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge