Driving range – Oppdatering
Dessverre har det drøyd ut litt med arbeidet på driving rangen og det nye utslaget på hull 9. Vi kommer her med en liten oppdatering på hvor langt vi er kommet i prosjektet og driften videre.

Vi hadde selvfølgelig håpet på at arbeidet var kommet lengre enn hva det er i dag. Vi har fått en del forsinkelser og hovedsakelig relaterer dette seg til en veldig fuktig vår. Store deler av driving rangen ligger på ei myr og når det kommer mye nedbør er det umulig å kjøre gravemaskiner på området.

Gjennom vinteren har det som vi har informert om tidligere blitt gjort en hel del på rangen og vi klarte å utnytte telen som var i bakken ganske bra. Vi fikk da fraktet inn en del masser og gjort det meste av arbeidet i bakkant. Når telen forsvant ble det for vått til å kjøre maskiner og når i tillegg mai måned glimret til med nedbør godt over det dobbelte av normalen, ble det ikke lett – Ser værdata fra HER.

Fortsatt er det utrolig vått, men vi prøver så godt vi kan å få gjort det siste ferdig slik at vi kan får sådd området så raskt som mulig. Vi har også vurdert ferdiggress på området, men kvaliteten på dette er ikke god nok og ikke minst veldig kostbart. Ja, arbeidet har drøyd litt ut, men det er også gjort en formidabel jobb i forbindelse med oppgraderingen.

Det har som nevnt vært mye utfordringer med fukt, men det er også blitt gjort en formidabel jobb i forbindelse med oppgraderingen. Vi skrev en oppsummering datert tilbake i april som beskriver hva som er blitt gjort og når vi forventet en åpning av driving rangen. Vi har måtte justere denne litt med tanke på åpning, men du kan lese denne HER.

Vi håper selvfølgelig våre medlemmer og gjester har forståelse for at det har tatt litt tid. Vi har også stor tro på at både driving rangen og det nye utslaget på hull 9 blir veldig bra når det blir klart. Som nevnt er det fortsatt veldig vått, men vi krysser fingrene for at vi kan få sådd i løpet av neste uke. Bilden under er fra i dag den 15. juni.

Range1
Ved utslagene

Range4
Ikke helt tørt ennå

Range5
Ny drenering over hele rangen og hull 9

Range6
Ny "bro" ved hull 9

Range7
Siste rest før vi er over i bekken ved hull 9

Range8
Drenering dekkes til
Range13
Nytt felt på høyre side

Range12
Nytt felt i bakkant
Range10
Også fra nytt felt i bakkant
Range14
Nye 14 meter høye stolper rundt hele rangen
Range9
Nytt utslag hull 9 - såes veldig snart...
Range17
Og til slutt noen veldig små og fine tilskuere

Hovedbane Golfbox
Simulator Åpen

Uke 41/42

Det kan være frost på morgenen fremover. Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 9.3 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg