Gumpens Auto Øst AS
Det er utrolig gøy at vi kan presentere Gumpens Auto Øst AS som ny samarbeidspartner her i Kristiansand Golfklubb. Dette er en tradisjonsrik bedrift med god og bred forankring her i Kristiansand.

Gumpens Auto Øst AS er autorisert forhandler av Audi i Agder og holder til i Sørlandsparken. I 2011 flyttet bedriften inn i helt nye lokaler og da i et bygg som på en god måte reflekterer Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger.

Hos Gumpens Auto Øst AS møter du selgere, kundemottakere og teknikere med kunnskap til fingerspissene på produktene de formidler. De har et stort hjerte for Audi og yter alltid en glimrende service til både nye og gamle kunder.

Vi ser virkelig frem til samarbeidet vi har inngått og Gumpens Auto Øst AS vil selvfølgelig også bli godt synlig her ute på klubben også. Ta gjerne turen innom butikken deres på Sørlandsparken eller besøk nettsidene til Gumpens Auto Øst AS for mer informasjon.

Vi i Kristiansand Golfklubb takker for engasjementet i klubben og gleder oss til et god samarbeid i årene fremover.

Gumpen1

audi e tron sportback 2019 006 min

Hovedbane Golfbox
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Uke 30

Denne uken håper vi å få gjort en del mekanisk arbeid på både greener, forgreens og utslag. Rekkefølge avhenger av hvordan været blir, men under følger planen slik det ser ut søndag. (Vi endrer her fortløpende)

Mandag: Vertikalskjæring og dressing av greener. Avspenningsmiddel i fairway. Dressing forgreens.
Tirsdag: Lufting og dressing av utslag.
Onsdag. Lufting av forgreens
Tor-Søn: Normalt vedlikehold

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 20.6 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg