Lyn og torden
Når det er tordenvær og fare for lynnedslag skal all aktivitet på golfbanen avsluttes umiddelbart. Det er rett og slett veldig farlig å spille golf når det er fare for lynnedslag og veldig lite lurt å oppholde seg på banen.

Kristiansand Golfklubb har ikke et fast og eget varslingsanlegg som varsler at spillet skal avsluttes ved tordenvær. Når klubbhuset er bemannet vil det skje at vi blåser i et gasshorn som tilsier at banen er stengt og spillet må opphøre. Vi prøver så godt vi kan å gjøre dette, men det er uansett opp til hver enkelt golfspiller å ivareta sin egen sikkerhet og søke ly når det er fare for tordenvær. Er det veldig mørke skyer eller du hører torden i det fjerne, gå av banen uavhengig om du har hørt noe lydsignal eller ikke.

Tordenvær er absolutt ikke noe å spøke med og vi forventer selvfølgelig at alle som er på anlegget respekterer denne faren og avslutter spillet når forholdene tilsier at det er nødvendig.

På forhånd takk!

Hovedbane Golfbox
Simulator Stengt

Uke 39

Meldt regn stort sett hele uken. Vi håper å få ut litt sand på greener og forgreens tirsdag.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 12.7 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg