golf

Lukk [X]
Hull 1
Et smalt og krevende åpningshull. Utslaget legges på kulen for oversikt over innspillet. Langtslående kan slå over bakketoppen og stå igjen med et kort innspill. Greenen er omgitt av en gresskul i forkant og en bunker på hver side. OB på høyre sider av greenen

 Hull 1
Hull 2
Blindt utslag fra gul tee hvor ideallinjen er like til høyre for trærne på venstre side. Fra rød tee vil et godt utslag være plassert til venstre for bunkeren. Innspillet er blindt og greenen heller utover og mot venstre. Sukkevann ligger bak greenen og er merket rødt hinder. Husk å slå to slag i bjella for å varsle om det er klart for utslag. Bruk ballongen for å vise at det er folk på greenen.

Hull 2
Hull 3
Hullet går svakt mot høyre. Greenen er innefor rekkevidde for en god drive, men et sikkert utslag med jernkølle bør plasseres før fairway smalner inn. Innspillet kan kreve et lengre slag en det ser ut til, avhengig av flaggplasseringen på denne avlange greenen. Sukkevann er rødt vannhinder m/droppsone.

Hull 3
Hull 4
Banens vanskeligste hull. Slå utslaget så langt du klarer. Hullet er smalt i starten, men åpner seg opp. Kanal og myr langs store delet av fairway til høyre og venstre når du er kommet ned på sletten. Greenen ligger godt skjermet i en motbakke. Innspillet plasseres litt mot venstre på en sterkt hellende green.

Hull 4
Hull 5
Greit og kort hull i nedoverbakke. Greenen er skjermet av en bunker på hver side. Det skader ikke å slå kort av greenen.

Hull 5
Hull 6
Dogleg til venstre. Utslag plasseres til høyre i fairway for et oversiktelig innspill. Bunker til høyre for greenen. OB mellom hull 1 og hull 7 gjelder også for hull 6.

Hull 6
Hull 7
Prøv å slå utslaget  så långt ut av åpningen som muligt, men ikke for langt mot skogen på motsatt side. Et langt utslag for langt mot høyre kan havne i myra eller OB mot hull 4.. Andreslaget kan legges opp foran bunker eller slås over et oversiktlig innspill. Greenen er skjermet av en bred bunker i forkant.

Hull 7
Hull 8
Et kort par 3 hull. Eneste hindre er bekken i forkant og rødt hinder i bakkant av greenen. De som ikke kan nå greenen bør legge utslaget foran bekken.

Hull 8
Hull 9
Spill utslaget mot bakketoppen, men det lønner seg ikke å havne for langt til høyre. Fairway er bred foran greenen, men pass på OB til høyre (treningsfelt). Liten bunker til venstre for greenen.

Hull 9

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2023 av Web Norge