golf

Lukk [X]

Det er Marius Andersen som er ansatt som HeadPro ved Kristiansand Golfklubb. Han har vært ansatt i klubben siden 2012 og har opparbeidet seg en stor kundekrets blant byens golfspillere. Klubben har 2 Trackman golfsimulatorer og et eget Custom Fitting Senter som brukes flittig av vår HeadPro til både protimer og tilpassing av utstyr.

Custom Fitting
Det meste av golfutstyr som selges i dag gjøres via Custom Fitting, det vil si at vi tilpasser utstyret slik at det passer best mulig til din golfsving. Ved å bruke golfsimulatorene fra Trackman gjøres tilpassingen nøyaktig og du kan i tillegg velge blant de fleste utstyrsleverandørene.  

Køllereparasjon
Har du vært uheldig og ødelagt en golfkølle eller har behov for å skifte grep, har vi eget kølleverksted for dette. Bruker du golfsettet ditt jevnlig, bør du også bytte grep jevnlig. Foruten ren slitasje, blir grepene også harde og vonde i løpet av en sesong eller to. Gode grep er viktig for å få mest ut av golfspillet ditt. Et godt tips for vedlikehold av grepene er jevnlig å skrubbe disse i Zalovann. Men er de gamle og harde, må de skiftes.

Vår HeadPro har avsatt tid til køllereparasjoner hver onsdag. Det vil si at hvis du leverer køllene dine inn i løpet av tirsdagen vil de være klare for henting torsdag morgen. Dette forutsetter selvfølgelig at vi har delene som kreves for å få fikset golfkøllene. Inn- og utlevering av utstyr gjøres via ProShopen.

Protimer / Custom Fitting
Ønsker du å få litt veiledning i forhold til å forbedre golfspillet ditt, er det absolutt å anbefale å ta noen Protimer. Marius har flere alternativer rundt dette og tilpasser instruksjonen ut fra hvilke behov/ønsker du har. Ta kontakt med oss i ProShop eller direkte med Marius for å booke protime.

Ukentlige treninger
Trening er en viktig del av golfsporten og vi har flere ukentlige og faste treninger. Under ser du en oversikt over disse.

 • Seniortrening
  Onsdag klokken 12:00 – 13:00 og fra kl. 13:00 – 14:00.

På grunn av stor pågang er treningen delt opp i to puljer og det er Marius som kjører disse treningene. Ta kontakt med ProShop eller Marius for info / påmelding.

 • Dametrening
  Torsdag klokken 18:00 – 19:00 (hver andre uke)

 • Herretrening
  Torsdag klokken 19:00 – 20:00 (hver andre uke)

Ønsker du å delta på noen disse treningene melder du deg på i ProShop eller direkte hos Marius. Det er noe begrenset plass på disse treningene så vær tidlig ute.

 • Nybegynnertrening
  Tirsdag og torsdag kl. 17:00 – 19:00

Det er klubbens Nybegynnerutvalg som organiserer disse treningene. Er du ny i golfsporten er dette en veldig bra måte å komme i gang på. Treningene er enkelt lagt opp og man bruker både driving range, treningsgreenene, korthullsbanen og spill på hovedbanen. Det legges opp til et god og sosialt miljø på disse treningene. Ønsker du å delta er det bare å møte opp ved klubbhuset før treningen starter.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge