golf

Lukk [X]

Kristiansand Golfklubb gikk i 2016 til innkjøp av to stk Trackman golfsimulatorer. Disse er det beste som finnes på markedet og er et supert alternativ til å holde golfen vedlike gjennom vinterhalvåret. Bruken og aktiviteten har frem til nå bare økt på og det er mange av byens golfspillere som benytter seg av simulatorene. Det er nå godt over 80 forskjellige baner som kan spilles, samt at simulatorene også egner seg veldig godt til kun trening.

Selv om simulatorene er utrolig avanserte, er de også veldig brukervennlige og enkle å bruke. For golfspillere i distriktet er simulatorene et glimrende tilskudd til idretten. I tillegg til å gjøre golf til en helårsidrett, egner simulatorene seg også veldig bra til trening. Ønsker du litt faglig innspill eller nytt golfutstyr, kan du kontakte klubbens Pro for både protimer og Custom Fitting.

For bedrifter eller vennegjenger er det fullt mulig å leie simulatorene til egne arrangementer. Ønsker du pristilbud på dette er det bare å ta kontakt med oss via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 trackman golf
 Trackman Combine

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge